Kontaktirajte nas na +386(0)2 796 52 11 | mizarstvo@tajhmajster.si

O NAS

Vaš zanesljiv partner pri izvedbi mizarskih del interierja

Družinsko podjetje | Vrhunska kakovost | Top dizajn

Noben izziv ni prezahteven, če se ga lotiš s pravo ekipo.

Kako vam lahko pomagamo?

Zgodovina

Že 3. generacija z znanjem in ljubeznijo do lesa!

Pisalo se je leto 1950 ko je naš dedek Anton Tajhmajster začrtal pravo pot z ljubeznijo in veseljem do lesa in lesnih izdelkov. Izobrazil se je kot mizar na tedanji lesarski šoli in se kot mlad mizar zaposlil v tedanjem TAM-u. Družbene spremembe in pomanjkanje dela sta ga popeljala v Nemčijo. Ker je bila družina zanj vedno na prvem mestu, se je po mnogih letih vrnil v domovino in si s privarčevanimi sredstvi kupil prve mizarske stroje. Eden od teh še vedno opravlja svojo funkcijo v naši proizvodnji, kot opomnik na tradicijo in odnos do naše zgodovine.

Veselje do lesa je prenesel na svojega sina Vojka, ki se je prav tako po končani izobrazbi za mizarja zaposlil v tedanjem Marlesu. Družinsko življenje in bližina novega doma je hotelo, da si je službo poiskal bliže domu in se zaposlil v TALUM-u kot vodja mizarske delavnice.

Njegova samostojna obrtniška pot se je začela leta 1993, ko je v domači hiši z dvema hobi strojema začel ustvarjati uspešno zgodbo o izdelkih iz lesa. Njegovi začetki so bili težki, kot za vsakega podjetnika, ki se odloči stopiti na samostojno pot. Leta 1995 je v lastni režiji na Lovrenški cesti 7b zgradil za takratni čas sodobno delavnico z najnovejšimi stroji.

Ker pa je razvoj gospodarstva v zadnjih letih zelo hitro napredoval, so se mu na njegovi poti pridružili sin Tomaž, ki zaseda mesto direktorja, hčerka Tea, knjigovodstvo in zet Rok, vodja proizvodnje. Z naprednim znanjem, sposobnostjo organizacije in odličnimi vodstvenimi sposobnostmi smo začeli skupaj mizarsko podjetje dvigovati na višje nivoje.

Tehnologija

Razvoj informatizacije in digitalizacije je v zadnjih letih zelo napredoval tudi na lesarskem področju in zato v našem podjetju velik poudarek dajemo digitalizaciji prodajnih in proizvodnih procesov.

Imamo znanje ter orodja, da vam lahko izvedemo še tako zahteven projekt. Za pripravo dela uporabljamo nemški program IMOS, kateri je podatkovno povezan z štirimi cnc stroji priznanih blagovnih znamk, ki jih imamo v podjetju.

Najsodobnejša avtomatizirana oprema in stroji nam zagotavljajo večjo kakovost, natančnost in hitrost proizvodnega procesa.

Ključ do uspešnih projektov je znanje, podprto z tehnologijo. Izvedba številnih projektov je tista, ki nam je prinesla izkušnje za najzahtevnejše projekte.

V podjetju je zaposlenih do 15 lesarskih strokovnjakov.

Odgovornost

Odgovoren odnos do narave in okolja ter družbe kot celote je pomemben del naše vizije.

Trdno verjamemo, da je dolgoročen uspeh možen z sodelovanje z lokalnim okoljem ter skrbjo za okolje in naravne vire. Na vseh področjih se trudimo se, da ima naša dejavnost minimalen vpliv na okolico. Velika večina naših zaposlenih je iz sosednjih krajev, saj verjamemo, da je moč podjetja imeti zaposlene iz lokalnega okolja ter tudi na ta način prispevamo k gradnji kvalitetnega okolja za zaposlene in podjetja.

Osnovni podatki

Naziv podjetja: TAJHMAJSTER d.o.o.
Dolgi naziv: MIZARSTVO TAJHMAJSTER d.o.o.
Naslov: Lovrenška cesta 7B, 2325 Kidričevo
Telefon: +386 (0)2 796 52 11
Email: mizarstvo@tajhmajster.si

Matična številka: 7192835000
Davčna številka: SI84251263
Direktor: Tomaž Tajhmajster univ.dipl.gosp.inž.
Mob: +386 (0)31 521 450

Transakcijski račun pri NKBM d.d.: SI56 0420 2000 3103 937

Zaposlitev

Naša želja je ustvarjati najboljše izdelke za naše stranke, pri tem pa delati skupaj v odličnem vzdušju in vrhunski ekipi z najboljšimi sodelavci.

Delovni čas: dopoldanski od ponedeljka do petka

Potrebne osebne lastnosti, ki so nujne za delo v naši ekipi:

– delavnost in natančnost

– želja po učenju

– timsko delo

– veselje do dela in odgovornost

Tehnično in strokovno znanje za določena delovna mesta ni nujno potrebno, saj vsak novi sodelavec dobi mentorja, ki ga uvede v delovni proces.

Če želiš postati del naše ekipe, pošljite elektronsko sporočilo na mizarstvo@tajhmajster.si ali pokličete na 02 796 52 11 ter se dogovorite za razgovor.

Smo vas prepričali, da smo pravi partner za vaš projekt?

Oddajte povpraševanje ali nam pišite in pripravili vam bomo neobvezujočo brezplačno ponudbo.v