Kontaktirajte nas na +386(0)2 796 52 11 | mizarstvo@tajhmajster.si

Vrata brez podbojev

Vrata s skritimi nasadili se lahko odpirajo v prostor ali iz prostora in so popolnoma poravnana s steno. Nasadil (pantov) in podbojev se ne vidi, ker imajo vrata brez podbojev alu ogrodje vgrajeno v steno. Rešitev je odlična za kopalnice, ker so podboji aluminijasti in ne rjavijo.

Bela vrata s skritimi nasadili
od 190€ + montaža

Tapecirana vrata s skritimi nasadili,
od 210€ + montaža

Premium BlackMatte
od 310€ + montaža

Bela vrata s skritimi nasadili
od 190€ + montaža

Tapecirana vrata s skritimi nasadili,
od 210€ + montaža

Bela vrata s skritimi nasadili
od 190€ + montaža

Tapecirana vrata s skritimi nasadili,
od 210€ + montaža

Premium BlackMatte
od 310€ + montaža

Bela vrata s skritimi nasadili
od 190€ + montaža

Tapecirana vrata s skritimi nasadili,
od 210€ + montaža

Skrita notranja vrata za najbolj premium interier

Popolnoma skrita vrata brez vidnih okvirjev za eleganten in sodoben videz. Visoka kakovost materialov zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Prilagodljivost: Možnost izbire med različnimi materiali, barvami in zaključki za popolno prilagoditev vašemu prostoru.

Idealna izbira za vsak dom, ki si želi modernih in čistih linij. Z integriranimi skritimi podboji in skritimi panti se popolnoma zlijejo s steno in ustvarjajo eleganten in diskreten videz.

Vrata s skritimi nasadili izgledajo tako:

Nevidna vrata so poravnana s steno samo na eni strani. Na drugi strani so “udrta” in so precej bolj opazna.

Na eni strani so vrata skrita in popolnoma poravnana s steno.
Na drugi strani so vrata udrta (tole tomaž ko mi daš slikice bom vpisala direkt na sliko tudi, da se takoj vidi poanta

Natančna vgradnja nevidnih vrat = gladko delovanje

Profesionalna vgradnja vrat brez podbojev je ključna za optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Skrita vrata zahtevajo natančno montažo, saj morajo biti popolnoma poravnana s steno. Nepravilna vgradnja lahko povzroči težave pri zapiranju in odpiranju, zato je priporočljivo najeti izkušenega monterja, ki bo poskrbel za brezhibno namestitev.

Montaža skritih podbojev zahteva natančnost in strokovnost za popoln estetski videz in optimalno delovanje. 

Prvi korak je postavitev ALU profilov, ki se utrdijo z montažno peno in vijaki. 

Profili se nato prekrijejo s slikopleskarsko obdelavo, kar zagotavlja popolnoma skrite podboje. Pomembno je, da so profili natančno poravnani s steno, kar omogoča vrata brez vidnih podbojev, ki se zlijejo z okolico. Pravilno izvedena montaža zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje vrat “brez podbojev”.

Več o montaži notranjih vrat brez podbojev si preberite v blogu Naša hiška.

XYZ FIRMA - nemška kakovost, italjanski dizajn

Tule pridejo info o tem
čigave kljuke, ključavnice imamo
magnetne ključavnice
skrita nasadila
stylish kljuke

Pogosta vprašanja

Vrata brez podbojev so zasnovana tako, da so skrita v steni, kar ustvarja čist in minimalističen videz brez vidnih okvirjev.

Da, vrata brez podbojev so prilagodljiva različnim stilom in velikostim prostorov. Zmoremo izdelati tudi vrata brez podbojev višine 300cm+.

Cena se razlikuje glede na materiale, velikost in prilagoditve, vendar nudimo konkurenčne cene za visoko kakovostne izdelke. Vrata brez podbojev so na voljo že od 99€.

Vrata brez podbojev zahtevajo minimalno vzdrževanje; redno čiščenje in preverjanje delovanja mehanizmov bo zagotovilo njihovo dolgo življenjsko dobo.

Kaj menijo naše stranke?

»Top, res top izvedba, izvedba omogoča veliko možnosti, mi smo vsa vrata, ki so na eni steni prekrili z tapetami in izgleda fenomenalno.«
John Doe
Designer
»Prednost vidim ta vrata predvsem kot najbolj trajno rešitev, saj je podboj iz čistega aluminija in ga morebitna vodo ali vlaga ne morejo poškodovati, kot se nam je to zgodilo v prejšnjem stanovanju v kopalnici, ki smo imeli razlitje vode.«
John Doe
Designer
»Odločili smo se za furnirana hrastova vrata v enaki barvni kombinaciji kot imamo parket. Če se jih bomo čez recimo 20 let naveličali, lahko samo vratno krilo prebarvamo v belo ali kakšno drugo barvo in imamo nova vrata.«
John Doe
Designer
»Mi smo se odločili, za črna vrata, ki smo jih pleskarsko obdelali, smo jih enostavno pobarvali z valjčkom preko krila, da sta stena in vrata res enakega odtenka.«
John Doe
Designer

Pošljite povpraševanje za notranja vrata brez podbojev ali pokličite 000 000 000 za več informacij

Ekskluzivna ponudba za nova vrata

Ujemite 10% popust na vsa notranja vrata s skritimi podboji do konca meseca. Izberite dizajn, ki se popolnoma prilega vašemu domu.