LESENI IZDELKI

Notranja sobna vrata iz lesa
»Notranja vrata izdelujemo po meri, obliko ter materiale prilagodimo željam stranke.«

Primeri izdelanih notranjih lesenih vrat

notranja lesena vrata notranja lesena vrata notranja lesena vrata notranja lesena vrata notranja lesena vrata
notranja lesena vrata notranja lesena vrata

Notranja oz. sobna vrata, izdelana z visoko dovršenostjo ustvarjajo ambient, ki dopolnjuje Vaš življenjski slog, zato se odločite za unikatna sobna vrata, narejena po Vaših željah!


Vrste notranjih vrat:

Notranja vrata ločimo glede na material ter način odpiranja:

   Glede na material notranjih vrata, lahko izberete:
 • masivna lesena notranja vrata
 • steklena notranja vrata
 • furnirana notranja vrata
 • folirana (CPL) notranja vrata prevlečena s plastično folijo


  • Način odpiranja
 • levo ali desno (najpogostejša izvedba)
 • drsna vrata
 • nihajna vrata


Pri načinu odpiranja notranjih vrat je pomembno katere vrste nasadil izberemo, poznamo vidna ali klasična, skrita ter tridimenzionalno nastavljiva.


Pomembne informacije pred nakupom notranjih vrat:

Pri nakupu notranjih vrat moramo vedeti kaj želimo oziroma katera dimenzija nam je pomembnejša cena ali kvaliteta. Kot potrošnik bi bilo seveda idealno, če bi lahko najnižji ceni pridružil najvišjo kvaliteto, vendar žal to ne gre, saj glavno razliko v ceni med notranjimi vrati povzroča cena materiala iz katerega so notranja vrata. Pred izbiro vrat je potrebno premisliti kakšen stil bi želeli imeti:

 • klasična notranja vrata
 • moderna notranja vrata
 • rustikalna notranja vrata
 • prestižna notranja vrata


Ob izbiri notranjih vrat moramo upoštevati, da so vrata izdelek, ki ga ob kvalitetni izvedbi in uporabi višjekakovostnih materialov ne bomo menjali vsaj 15 let. Notranja vrata niso le kos pohištva, ki ga lahko v primeru, da si se ga naveličal enostavno odneseš iz stanovanja ter kupiš novejše, bolj moderno pohištvo, saj je demontaža in montaži notranjih vrat že manjše gradbeno delo in povzroča uporabniku dodatne stroške.

Pred izbiro ponudnika notranjih vrat je pametno, da pridobimo več ponudb ter primerjamo usposobljenost ter izkušnje ponudnika. V lanskem letu smo v našem podjetju izdelali več kot 200 notranjih vrat s podboji, kar je za majhno družinsko podjetje velik uspeh. Naš cilj ni masovna izdelava notranjih vrat, temveč individualna obravnava vsake stranke, zato je naše poslanstvo ponuditi notranja vrata vrhunske kvalitete po dostopnih cenah.


Od česa je odvisna cena notranjih vrat:

Cena notranjih vrat je v največji meri odvisna od uporabljenega materiala(furnirana,masivna,...), izbiro kljuke, mer notranjih vrat ter načina obdelave.


Najbolj prodajan sistem notranjih vrat:

Izkušnje so pokazale, da se naše stranke najpogosteje odločijo za sistem notranjih vrat z masivnim podbojem(ta prenaša vse točkovne obremenitve) ter furniranim vratnim krilom, katerega sredica je zapolnjena z zvočno-izolativnim materialom, ki ob enem daje tudi veliko trdnost ter togost vratnemu krilu.
MIZARSTVO TAJHMAJSTERDružinsko podjetje, Mizarstvo Tajhmajster je ustanovljeno leta 1993, vendar korenine Mizarstva segajo že v davno leto 1960 ...
PROTIVLOMNA VRATAso vrata, primerna za stanovanja v blokih, s 5 točkovnim zaklepanjem, poskrbijo za varno počutje v vašem domu ...
LESENA OKNALes je material, ki človeka spremlja že od samega začetka razvoja. Kvalitetna izdelana lesena okna predstavljajo ...
Telefon: 02 796 52 11 ● Fax: 02 796 52 11 ● GSM: 041 402 606 (Vojko), 031 521 450
Politika varovanja osebnih podatkov  Pravno obvestilo